اجتماعی

هشدار دادستان کرج به سارقان حرفه ای و مسلح

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز ضمن هشدار به سارقان حرفه ای و مسلح عنوان کرد: دستگاه قضایی با همکاری نیروی انتظامی به شدت با اراذل و اوباش و سارقان حرفه ای و خشن برخورد خواهد کرد.

حسن مددی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این سارقان بدانند که از این به بعد تمام آنها و کسانی که با قمه و سلاح سرد و گرم به جان و مال مردم تجاوز می کنند، هیچ چشم پوشی نخواهد شد.
وی خطاب به سارقان گفت:اگر نیاز باشد تا محاربه و اعدام شان نیز پیش خواهیم رفت، حواس شان را جمع کنند، که اگر بخواهند با گرفتن سلاح گرم و سرد جان، مال و امنیت مردم را به هم بریزند و مردم را بترسانید به سمت محاربه رفته اند.
مددی گفت: دستگاه قضایی تحمل نخواهد کرد که این قبیل افرادی مانند سارقان جرات و جسارت پیدا کنند که با قمه و اسلحه سرد و گرم جان و مال مردم را به خطر بیاندازند، بدانند که دستگاه قضایی و دادستانی پای این قضیه ایستاده و به شدت و حدت با همکاری نیروی انتظامی با این قبیل افراد برخورد خواهد کرد.
وی با بیان اینکه مردم باید امنیت، آرامش و آسایش داشته باشند افزود: جزای به خطر انداختن امنیت مردم به خطر انداختن جان سارقان است و دستگاه قضا در این خصوص هیچ گونه تعارفی ندارد.
مددی گفت: به سارقان حرفه ای، کسانی که رفتارهای خشن دارند و افرادی که اراذل و اوباش هستد به تمام اینها در استان هشدار می دهیم که دستگاه قضایی از این به بعد با همکاری نیروی انتظامی به شدت با آنها طبق قانون برخورد و هیچ حد و مرزی برای مقابله با این افراد نخواهیم داشت.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز افزود: حالا بروند سرقت و امنیت مردم را به خطر بیاندازند بدانند که امنیت تک به تک آنها را به خطر خواهیم انداخت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا