سیر سیاه را در رژیم غذایی تان بگنجانید تا خواص آن را از دست ندهید
پایگاه خبری موج نو نیوز: نخستین خط تولید و فرآوری سیر سیاه با برند «طلای سیاه» در کارخانه برنا کامبوچا با حضور جمعی از مسئولان به بهرهبرداری رسید.
بنابر اعلام برنا کامبوچا، مهندس رضا بهروزی، مدیرعامل کارخانه برنا، در این مراسم، اظهار کرد: با توجه به ماهیت محصولات فعلی کارخانه و تولید نوشیدنی تخمیری چای کامبوچا با برند برنا کامبوچا تصمیم به راهاندازی واحد تولید سیر تخمیری یا سیر سیاه گرفتیم و برای طراحی ماشینآلات فرآوری و بستهبندی سیر سیاه، سه سال زمان صرف تحقیقات و ساخت شده و اکنون با ظرفیت تولید سالانه بیش از ۷۵۰ تن سیر سیاه به بهرهبرداری رسیده است.
بهروزی با اشاره به مزیتهای سلامتمحور این محصول ارزشمند، اظهار کرد: سیر سیاه یک محصول با قدمتی چند صدساله در آسیای شرقی و کشور کره است که از لحاظ ارزش غذایی بسیار شبیه سیر ۷ ساله ایرانی است با این تفاوت که مراحل فرآوری این محصول ارزشمند بهجای ۷ سال طی یک پروسه ۳ ماهه توسط تجهیزات ساختهشده در این واحد تولید انجام میشود و یکی از اهداف ما برای تولید این محصول جلوگیری از خام فروشی محصول سیر و موسیر تولیدی در کشور و تبدیل آن به یک سوپرفود جهانی است و امیدواریم با توجه به کیفیت بالای سیر ایران بتوانیم حضور چشمگیری در بازار داشته باشیم که البته نیاز به فرهنگسازی و اطلاعرسانی ویژهای دارد.
و ما چشمانداز روشنی را برای این محصولات و دیگر محصولاتی که بر پایه سیر سیاه اعم از کپسول و قرصهای خوراکی، سس سیر سیاه، شامپو، نوشیدنیهای تخمیری شبیه ماءالشعیر و … ترسیم کردهایم و افزون بر بازار داخل، اهداف صادرات منطقهای را نیز در برنامهریزیهای شرکت در دستور کارداریم.
خواص سیر سیاه برای سلامتی و مبارزه با بیماری ها
شاید اکثر شما تنها با سیر سفید آشنا هستید و برای اولین بار است که نام سیر سیاه را می شنوید ، سیر تیره رنگی که مثل سیر سفید خواص بسیاری برای سلامتی بدن دارد. در این متن نسخه های مختلف سیر را به شما پیشنهاد می کنیم ولی قبل از هرچیز باید بدانید که به دلیل خاصیت انرژی زایی که سیرسیاه دارد خوردن آن قبل از خواب توصیه نمی شود برای دستیابی به خواص سیر سیاه توصیه می شود آن را با شکم خالی میل کنید.
همه چیز درباره خواص و فواید سیر سیاه
سیر سیاه نسبت به سیر تجاری حاوی موادمغذی بسیاری است و در آسیا به خصوص ژاپن به عنوان ادویه کاربرد زیادی دارد.مزه سیر سیاه شیرین و اندازه آن کوچک است و خواص درمانی و بافت نرمی دارد که برای پختن وبا شکم خالی خوردن ایده ال است .سیر سیاه را در رژیم غذایی تان بگنجانید تا خواص آن را از دست ندهید ریشه پیدایش سیر سیاه کاملا مشخص نیست برای همین ما تنها به بیان فواید آن بسنده می کنیم.سیر سیاه برای چه چیزی مفید است؟سیرسیاه خواص بیشماری دارد که در این میان چند نمونه از آنها را بیان می کنیم :
مهم ترین خواص سیر سیاه برای بدن
خواص سیر سیاه به عنوان آنتی بیوتیک ادرارآور
1- سیر سیاه آنتی اکسیدان و قدرت هضم قوی دارد، سیر سیاه حاوی سولفور لینولئیک اسید پلی فنال است و 18 از20 امینو آسید موردنیاز بدن را تامین میکند .خواص آن 10برابر بیشتراز سیر تازه است چون از بروز بیماری های قلبی جلوگیری و فشارخون را کاهش می دهد وخون رارقیق می کند همچنین حملات قلبی ولخته های خونی و تراکم پلاکت های خونی را کاهش میدهد.
خواص سیر سیاه برای بیماران کلیوی
2- ادرار آور بسیار خوبی است ، این نوع سیر چون حاوی پتاسیم است برای افرادی که از بیماری های کلیوی و ورم وحفظ اب دربدن رنج میبرندتوصیه میشود.
کلاژن سازی پوست دیگر خواص سیر سیاه است
3- کلاژن پوست را بالا می برد افرادی که مشکلات پوستی دارند از قرمزی و خشکی پوست گرفته تا اکنه وپوریازیس مشکلات مفاصلی بایدسیر خام بخورند.4- سولفور موجود در سیر برای ورم مفاصلی و دردهای ماهیچه ای مفید است.5- سیستم دفاعی را بهبود می بخشد اگر خیلی زود بیمار می شوید به دلیل سیستم ایمنی ضعیف بدن است اما با خوردن سیر سیاه مقابل ویروسها و باکتریها بیاستید.6- باخستگی مبارزه می کند سیر سیاه برای ورزشکاران وآنهایی که می خواهندمقاومت بدنشان رابالا ببرند توصیه می شود و همچنین با خستگی های مزمن ناشی از کار زیاد یاکمبود خواب مبارزه میکند7- بهترین آنتی اکسیدان است بدون شک سیر سیاه از پیری زودرس جلوگیری می کند وبه زودودن رادیکال های آزادکه موجب بیماری های زیادی می شود کمک می کند8- سیر سیاه بیماری های تنفسی و آسم را درمان میکند و همچنین التهاب گلو حنجره سرماخوردگی و آلرژی را کاهش می دهد9- خوردن سیر سیاه مثل نسخه طبیعی درکاهش استرس موثراست اعصاب راآرام و بابی خوابی و بدخلقی مبارزه میکند10- از خواص دیگر سیر سیاه می توان به کاهش کلسترول ضد سرطان ومبارزه با یبوست نام برد
چگونه سیر سیاه را بخوریم تا خواص آن را دریافت کنیم؟
روش رایج مصرف سیرسیاه در میان کشورهای اروپایی، آمریکایی و آسیایی :1 تا 3 بوته را روزانه با شکم خالی میل کنید.تکه های سیر را می توانید صبحانه با نان بخورید.نکته: قبل از استراحت هیچ وقت سیر نخورید چون انرژی زااست و موجب بی خوابی می شود.ورزشکاران بوته های سیر رابه وعده های غذایی و اسموتی اضافه و قبل از تمرین های ورزشی میل می کنند.اگر دوست دارید سیررابه سس تارت برنج یاپاستااضافه کنید.سیرسیاه رامیتوانیددردمای منزل داخل پلاستیک شیشه طولانی مدت نگه دا رید
مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست . منبع : ایسنا و نمناک