فرهنگی و هنری

صیادی‌رییس‌دانشگاه‌علوم پزشکی‌ البرز: “حوزه بهداشت و درمان،تخصصی و غیرسیاسی‌ست”

هیچ مدیری معصوم و مصون از خطا نیست لذا به عنوان رئیس دانشگاه دولت دکتر پزشکیان چشم و گوشم برای شنیدن صدای بی‌صدایان باز می‌باشد

✍️ رضا_قاسم‌پور:در جلسه‌ای که اخیرا در نهاد ریاست جمهوری در معیت دکتر اهی(مشاور احزاب و تشکلها) داشتیم گفتم: تغییر بر دو پایه (تغییر افراد و تغییر رویکردها) استوار است. به نظرم تغییر رویکرد خیلی مهم‌تر از تغییر صِرف افراد برای حصول به مقصود است چرا که افراد جدید در سیستم معیوب قبلی نتایج و برونداد مشابه گذشته خواهند داد و عملاً چرخه معیوب قبلی با اپسیلون تفاوت‌هایی تداوم خواهد یافت. پس به همراه کنار گذاشتن افراد مستهلک و تکراری، باید در بطن ماجرا رویکردهای کلی آرام و بطئی به نفع دولت مستقر و نهایتا به سود مردم تغییر نمایند تا انتظارات و مطالبات بحق جامعه برآورده گردد. در جمع‌بندی کلی در خصوص استان البرز بر این باورم که کابینه دکتر عبدالهی استاندار ابقا شده البرز در مجموع؛ در تغییر رویکردها(وفق گفتمان دولت وفاق) موفق‌تر از تغییر افراد عمل کرده است.

🌀مدیر پروازی نیستم فرزند البرزم

در ادامه شفاف‌سازی‌ها در خصوص تعداد مدارس ساخته شده در دوره دولت قبلی از نوسازی مدارس، راهی علوم و پزشکی می‌شوم. نیمه دوم سال ۴۰۳ حجم اعتراضات نسبت به علوم پزشکی و رئیس دانشگاه ابقا شده‌اش سنگین بود و البته در سال جدید از حجم اعتراضات به نحو محسوسی کاسته شده است. با یک ساعت تاخیر به دفتر دکتر شهرام صیادی رئیس دانشگاه پزشکی استان البرز می‌رسم. صیادی با روی گشاده پذیرایم شده و در برابر مسلسل سوالات و انتقاداتی که به نمایندگی از ذی‌نفعان در حوزه بهداشت و درمان خالی می‌کنم آرام و صبورانه به حرفهایم گوش جان می‌دهد. اولین سوالم از صیادی در خصوص چرایی و چگونگی انتقال اتوبوسی همفکرانش از استان مبدا به دانشگاه علوم پزشکی البرز است. صیادی لبخندی زده می‌گوید: من فرزند البرز و از روستاهای فوق محروم پایین طالقان هستم روستای ما ۲۴ کیلومتر جاده خاکی داشته و مینی‌بوس به سختی می‌تواند در آن تردد کند چه رسد به اتوبوس.

🌀شایسته‌ سالاری و فساد ستیزی…

در ادامه سوالاتی در خصوص چرایی ابقا و نقش پدرخوانده‌هایی چون رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در تغییر و تحولات در دانشگاه علوم پزشکی، ساز و کار عزل و نصب مدیران دستگاه، میزان پوشش و گستره سلامت و درمان در سطح استان، آخرین وضعیت تخت‌های بیمارستانی و… می‌پرسم. آنچه در ادامه می‌خوانیم نقل به مضمون پاسخ‌های رئیس دانشگاه ابقا شده علوم و پزشکی استان البرز می‌باشد.
صیادی با اشاره به آخرین وضعیت بهداشت و درمان در سطح استان می‌افزاید:حوزه سلامت و درمان حوزه‌ای تخصصی و البته غیر سیاسی و غیرجناحی‌ست. ساز و کار من در عزل و نصب مدیران اجرای تمام و کمال اصل شایسته‌سالاری و البته در شرایط برابر با ترجیح مدیران بومی‌ست. رویکرد کلی مدیریتی‌ام در چند سال گذشته بر فساد ستیزی استوار بوده است. برخی از معترضین و منتقدین بنده کسانی هستند که از اجرای این‌دو اصل متضرر شده‌اند.

🌀منتقدین باعث رشد و تعالی هستند

“معتقدم هیچ مدیری معصوم و مصون از خطا نیست لذا به عنوان رئیس دانشگاه دولت دکتر پزشکیان چشم و گوشم برای شنیدن صدای بی‌صدایان باز می‌باشد. همچنین همواره درب دفترم به روی منتقدین احتمالی باز بوده و در حد امکان پاسخگوی‌شان هستم‌. چرا که معتقدم که ما ممکنست در کنار همفکران احساس راحتی داشته باشیم ولی در کنار منتقدین منصف گرچه ابتدا با چالش مواجه باشیم ولی نهایتا رشد خواهیم کرد.نکته مهمی که نباید از آن غفلت نمود اینکه همه ما مشکلات جوان‌ترین و مهاجرپذیرترین استان کشور را کم و بیش می‌دانیم مسئله مهم ارائه راه‌حل‌های غیرشعاری و عملیاتی برای برون رفت از مشکلات فعلی‌ست. انتقاد وقتی سازنده و مفید است که جنبه عمومی داشته و راهکارهای اجرایی و به دور از تخیلات همراه داشته باشد.”

🌀 دانشگاه علوم پزشکی البرز در یک نگاه

🔻کسب رتبه دانشگاه برتر در جشنواره شهید رجایی برای سه سال متوالی
🔻ارتقای انضباط مالی دانشگاه در دو سال متوالی
🔻افزایش ۳۵۰ تخت فعال بیمارستانی و ۲۴ تخت ستاره‌دار در قالب افتتاح بیمارستان شهید سردار سلیمانی در بخش دولتی و بیمارستانهای آرام و به‌آفرین در بخش خصوصی
🔻بهره‌برداری عنقریب از بیمارستانهای سیدالشهدا و ولی‌عصر کمالشهر
🔻اصلاح واگذاری داروخانه‌های مراکز درمانی از پیمانکاری به مراکز درمانی در راستای کاهش هزینه و افزایش رضایتمندی
🔻موفقیت دانشجویان در المپیادها آزمونهای علوم پایه و
ورود دانشگاه به رتبه بندی جهانی
🔻ارتقاء سطح خدمات اورژانس و بهبود کیفیت خدمات فوریتهای پزشکی
🔻راه‌اندازی اولین مرکز دولتی جامع پیشگیری و درمان سرطان(گامانایف)
🔻افزایش پوشش خدمات بهداشتی تجهیز سامانه‌های الکترونیک سلامت
🔻پیاده‌سازی نسخه‌نویسی الکترونیک و…

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا