اجتماعیاقتصادیفرهنگی و هنری

مسعودی مدیرکل نوسازی البرز: “تعهد ساخت ۲۰۰ مدرسه تا پایان ۴۰۴ محقق می‌شود”

✍️ رضا قاسم‌پور به‌عنوان سخنگوی ستاد دکتر پزشکیان در استان البرز، در دفاع از نیم‌میلیون رأی مطالبه‌گرِ تغییر، تا واپسین لحظه‌ی ابقای دکتر عبدالهی در چالشی بی‌امان با مدیریت عالی استان قرار داشتم. پس از ابقای استاندار، از فاز تقابل خارج شده و اکنون به‌عنوان یک شهروند مطالبه گر و خبرنگار پایگاه خبری موج‌نو نیوز، تحولات استان را با دقت دنبال می‌کنم. یکی از چالش‌های مهم کشور، تضاد آمارها در موضوعات مشخص است؛ موضوعی که در البرز نیز در قالب روایت‌های متناقض از تعداد مدارس ساخته‌شده و در حال ساخت در دولت شهید رئیسی نمود یافته است. برای شفاف‌سازی و پایان دادن به این سردرگمی، بدیهی‌ست که مدیرکل توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس استان، مرجعی موثق و معتبر است.
ازاین‌رو، با هماهنگی مهندس کیانی، مسئول پرتلاش روابط عمومی این اداره‌کل، روز یکشنبه ۲۴ اردیبهشت، در دفتر مهندس مسعودی، مدیرکل نوسازی استان البرز حاضر شدم. پس از گپ و گفتی کوتاه، سوالاتی را درباره آمار دقیق ساخت‌وساز مدارس از سال ۱۴۰۰ تاکنون، نحوه مشارکت خیرین در مدرسه‌سازی، موضوعات مرتبط با آسفالت، شاداب‌سازی، بهسازی، تعمیر و تجهیز مدارس محروم، و نیز تعاملات میان نوسازی و نهادهایی چون استانداری، شورا، شهرداری و ادارات مرتبط، مطرح کردم. همچنین، ضرورت ادغام اداراتی چون کانون پرورش فکری، نوسازی و دانشگاه فرهنگیان در بدنه تعلیم و تربیت نیز مورد بحث قرار گرفت.
آنچه در ادامه می‌خوانید، پاسخ‌های صریح و مستند مدیرکل نوسازی استان البرز به سوالات خبرنگار پایگاه خبری موج‌نو نیوز است.

🌀بیش از نیمی از مدارس خیرسازند

مسعودی ضمن استقبال از جلسه روشنگری در خصوص تعداد مدارس ساخته شده و در حال ساخت توسط خیرین و اداره کل نوسازی مدارس می‌افزاید: از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۲۵ مدرسه تحویل آموزش و پرورش شده و ۷۵ مدرسه نیز در دست ساخت می‌باشد به عبارتی تا پایان سال ۴۰۴ تعهد ساخت ۲۰۰ مدرسه محقق خواهد شد.
مسعودی با اشاره به نقش پر رنگ خیرین مدرسه‌ساز می‌افزاید:بیش از پنجاه درصد از مدارس ساخته شده و در حال ساخت معطوف به خیرین مدرسه‌ساز و مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها و کارخانه‌جات استان می‌باشد. این در حالی‌ست که برخی از خیرین واقعی گمنام و در سایه هستند. در آتیه بخشودگی‌ های مالیاتی قابل توجه دولت (پیش‌ بینی شده در برنامه هفتم) به بخش صنعت و خدمات باعث استقبال بیش از پیش خیرین از ورود به مقوله مدرسه‌سازی‌خواهد شد.
مسعودی با اشاره به اینکه البرز برای رسیدن به سرانه متوسط کشوری به ۴۰۰ تا ۴۵۰ مدرسه جدید نیاز دارد با لحاظ مهاجر پذیر بودن استان باید این مهم در بازه زمانی چهار سال ساخته شوند. با توجه به پیگیری‌های استاندار و جدیت مجموعه و پای‌کار بودن خیرین، این مهم دور از دسترس نخواهد بود.

🌀نوسازی مظلوم واقع شده است

مسعودی در بخش تعمیر و تجهیز مدارس تصریح می‌کند: در بخش تجهیز مدارس بیشترین بودجه مصروفه مشمول هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای ماست. در عین حال برای مثال مدرسه حضرت خدیجه پروژه‌ای شاخص با معماری ایرانی اسلامی با حداقل هزینه به بهره‌برداری رسیده است. ما در بین استان‌ها، ارزان سازیم و البته حداقل بدهی را به پیمانکاران طرف قراداد داریم. تنها پروژه نیمه‌تمام ما مدرسه ۲۴ کلاسه جنب اداره ارشاد اسلامی کرج می‌باشد که تا پایان سال این ابر پروژه با معماری مدیریت سبز افتتاح خواهد شد.
علاوه بر کم‌ و کسری‌های موجود سالانه ۱۵ مدرسه جدید برای مهاجرین جدید نیازمندیم.
مدیر کل نوسازی مدارس استان البرز در خصوص ؛ بهسازی، نوسازی، شاداب سازی و آسفالت مدارس با استفاده از ظرفیت قانونی بند (ز) قانون بودجه با عنوان تامین قیر رایگان و با مشارکت شهرداری‌ های استان در قالب تفاهم‌نامه تولید، حمل و پخش آسفالت مدارس و اقدامات لازم در جهت آسفالت و ایزوگام صدها فضای آموزشی و پرورشی در استان تصریح می‌کند: اداره کل نوسازی مدارس استان البرز در حوزه آسفالت مدارس طی یکسال اخیر با عملکردی جهادی اقدام به آسفالت حدود ۱۸۰ مدرسه با فضایی بالغ بر ۳۱۲ هزار متر مربع نموده اند که برای این میزان عملکرد حدود ۳۶ هزار تن آسفالت با همکاری شهرداری کلانشهر کرج تامین و توزیع گردیده است.
پارسال در اجرای “طرح ملی شهید عجمیان” با اعتبار فوق‌العاده با مشارکت نیروهای جهادی و البته پیمانکاران خود بیش از ۲۰۰۰ کلاس درس را شاداب سازی کرده‌ایم. خوشبختانه اعتبارات ملی برای سیستم گرمایشی مدارس و همچنین ایزوگام آنها در اختیار داریم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا