
ادغام صندوقهای ورشکسته با تامین اجتماعی یعنی «مصیبت»!
یوسف موحدیمنش( فعال صنفی بازنشستگان تامین اجتماعی):
🔸بدهی دولت به سازمان خیلی بیشتر از این مبالغی است که اعلام میکنند، رقم بدهی بیش از هزار همت است و دوماً به علتِ تورم موجود و پایین آمدن سال به سال ارزش پول ملی، تادیه دیون باید طبق قیمت روز محاسبه شود که اگر همان سالهای دور بدهیها پرداخت می شد، امروزه وضعیت صندوق تامین اجتماعی این نبود!
اکبرشوکت فعال کارگری گفت: ادغام صندوقهای ورشکسته در صندوق تامین اجتماعی، خیانت بزرگی در حق بازنشستگان است .
🔸دولتها چهار سال سر کارند و در این مدت در مورد سازمان تأمین اجتماعی با قدمت ۵۰ ساله حداکثر دید میان مدت دارند و بیشتر به فکر رفع مشکلات خودشان هستند تا مشکلات سازمان به همین دلیل در رابطه با سازمان دولتها باید بیشتر نقش تسهیلکننده داشته باشند تا اداره کننده و تحمیلگر.
بر اساس گزارش مرکز پژوهشهای مجلس نیز از ۱۷ صندوق اصلی پس از ادغام، در سال ۱۴۰۲ به غیر از ۲ صندوق وکلا و عشایری که نسبتاً جوان هستند، بقیه در وضعیت ورشکستگی قرار دارند. آفتاب
🔸بسیاری از مشکلات تامین اجتماعی برآمده از عملکرد سودجویانهی دولت است. برای نمونه، تصدی حدود ۶۷ درصد سهام بانک رفاه کارگران توسط دولت به جای سازمان تأمین اجتماعی، مورد اعتراض کارگران و بازنشستگان است و سودهای این ۶۷ درصد باید به سازمان منتقل شود تا کمکی باشد به حل مشکلات متعدد سازمان.
🔸ادغام صندوقهای خالی و غارت شده مانند صندوق بازنشستگان فولاد با تامین اجتماعی، خود «مصیبتی» دیگر است که جز تشدید بحران ناترازی صندوق تامین اجتماعی، دستاوردی نخواهد داشت./ایلنا