سیاسی

صندلی لرزان وزارت کار؛ مسأله «چه کسی» نیست، مسأله «چرا» است

یادداشت :محمدرضا محمدی (یاشار) | موج نو نیوز ، شنیده‌ های پراکنده از لایه‌های تصمیم‌گیری، حاکی از آن است که موضوع تغییر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سطح توافق میان دولت و مجلس، جدی‌تر از گذشته مطرح شده و برخی گزینه‌ها نیز برای جایگزینی احتمالی احمد میدری روی میز رئیس‌جمهور قرار گرفته‌اند. هرچند هنوز تصمیم نهایی اعلام نشده، اما افزایش گمانه‌زنی‌ها نشان می‌دهد وزارت رفاه در آستانه یک خانه‌تکانی مهم قرار دارد.

در میان گزینه‌های مطرح‌شده برای وزارت رفاه، نام غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی، دیده می‌شود. او پیش‌تر در مجلس هفتم، نماینده مجلس شورای اسلامی بوده و اکنون در دولت پزشکیان مسئولیت استانداری خراسان رضوی را برعهده دارد.

گزینه دیگر، مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی است؛ مدیری که با حکم میدری به این سازمان بازگشت. سالاری سابقه استانداری گیلان و بوشهر را دارد و در دولت حسن روحانی نیز مدتی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی بوده است.

نام سید کامل تقوی‌نژاد، دبیر هیئت دولت، نیز در میان گزینه‌ها مطرح است. او پیش از حضور در دولت چهاردهم، ریاست هیئت سرپرستی مؤسسه اعتباری نور را برعهده داشت و پیش‌تر در سمت‌هایی چون معاون وزیر اقتصاد، رئیس کل سازمان امور مالیاتی و مدیرعامل بانک سپه فعالیت کرده است.

محسن حاجی‌میرزایی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور، از دیگر چهره‌هایی است که نامش در این فهرست دیده می‌شود. او در سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ وزیر آموزش و پرورش بود و پیش از آن نیز از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۸ به‌عنوان دبیر هیئت دولت فعالیت داشت.

همچنین حمید پاداش زیوه، معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رئیس‌جمهور، از گزینه‌های احتمالی محسوب می‌شود. او اکنون در دفتر معاون اول فعالیت دارد و سابقه عضویت در هیئت‌مدیره بانک پارسیان را نیز در کارنامه خود دارد.

در نهایت، نام علی ربیعی، دستیار رئیس‌جمهور در امور اجتماعی، نیز مطرح است؛ چهره‌ای که سابقه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سخنگویی دولت حسن روحانی را دارد.

با این حال، آنچه مشخص است، این است که هنوز هیچ‌چیز قطعی نیست و آنچه نقل شد، تنها در حد شنیده‌ها و گمانه‌زنی‌ها ست. باید در انتظار ماند و دید که تصمیم نهایی پاستور دربارهٔ صندلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی چه خواهد بود و کدامیک از این گزینه‌ها یا نامی خارج از این فهرست، بر مسند مهم‌ترین وزارتخانه رفاهی کشور خواهد نشست. موج نو نیوز نیز همچون گذشته، هرگونه تحول رسمی در این زمینه را فوراً پوشش خواهد داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا