فرهنگی و هنری

فیلم کوتاه «بشنو» به نویسندگی و کارگردانی مصطفی شفیعی، با تهیه‌کنندگی زهره فرهمند ، با پایان جلسات فیلمبرداری به میز تدوین رسید.

علیرضا نیاکان :فیلم با نگاهی متفاوت، سوالات عمیقی درباره عدالت و بخشش را مطرح می‌کند. داستان، مخاطب را به سفری احساسی می‌برد، جایی که افراد مختلف با باورها و چالش‌های خود درگیر هستند. از پیچیدگی‌های تصمیم‌گیری گرفته تا مرز میان واقعیت و نمایش، این روایت نگاهی تأمل‌برانگیز به مفهوم مجازات اعدام دارد.


مصطفی شفیعی درباره این فیلم کوتاه می‌گوید: چنان که از نام «بشنو» پیداست، درباره شنیده شدن روایت‌هایی است که اغلب در هیاهوی جامعه گم می‌شوند. این فیلم تلاش می‌کند صدای کسانی را که در مواجهه با عدالت، بخشش و سرنوشت خود قرار دارند را روایت کند و نشان می‌دهد که هر داستان، هر تصمیم و هر احساسی، باید از منظرهای مختلف شنیده شود.

همچنین می‌افزاید: پروژه با حضور جمع کثیر بازیگران، همیاران بازیگر و نیز گروه بدلکاران حرفه‌ای در چندین لوکیشن مختلف در روستای زیبای جابان دماوند فیلمبرداری شده است. تلاش ما این بود که علاوه بر پرداختن به موضوعی چالش برانگیز، کیفیت بالایی را در اجرا ارائه دهیم. این فرآیند با دشواری‌هایی همراه بود، اما نتیجه آن اثری است که امیدواریم بتواند مخاطبان را درگیر و گفت‌وگوهایی مهمی را به جریان بیندازد.
عوامل و بازیگران که در فیلم حضور داشتند، عبارتند از
بازیگران :
محمد‌رضا میر حسینی
آرزو تاج نیا
داود محمد آبادی
منیره صمدانی نیا
حامد نوروزی 
محمد نیکبخت
بهزاد حبیبی
کیوان رضایی
میلاد حسینی
سعید تاجیک
ماهان رضایی 
همیاران بازیگر :
رسا ملامحمدی
رامان خلفی
آرش غلامعلی
ماهک روح پرور
یاسمین روح پرور
محمد مهدی قهرمان زاده
آتنا قهرمان زاده
مجید افشاری پور
محسن رباط میلی
ساناز رزم جو
آوا معظمی
پارسا تهرانی
علی رزم جو
مجید افشاری پور
سایر عوامل:
مدیر فیلمبرداری: کیوان شعبانی
مدیر صدابرداری : مجید امینی
دستیار یک و مدیر تولید : علیرضا الهی
برنامه ریز : محدثه جودی
منشی صحنه : ستاره محمد‌آبادی
طراح صحنه : محمد‌رضا موسوی
طراح گریم : مهرنوش صحابی
طراح لباس : فرانک حمزه ای  
طراح بدلکاری : کیوان رضایی
جلوه های میدانی : حسین راستگو
آهنگساز : سیاوش دربندی
مدیر رسانه‌ای :  علیرضا نیاکان  با همراهی مریم فضلی باباکندی و زهرا (شینا)سلمانی
مدیر تهیه و پشتیبانی تولید : حامد احتشام
مسئول همیاران بازیگر : نیلوفر چنگیزیان
مصطفی شفیعی، سابقه فعالیت به‌عنوان نویسنده و کارگردان را در چند فیلم کوتاه بر عهده داشته است. آخرین فیلم کوتاه او پیش از «بشنو» «فیلم کوتاه بازگرد» بود که به چند جشنواره داخلی و خارجی راه یافته است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا