اجتماعیاستانهااقتصادی

صادقی مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان:”بدهی دولت به صندوق ده همت است”

✍️ رضا_قاسم‌پور :در تداوم سلسله جلسات مطالبه‌گران و دیگر فعالان صنفی، چهارشنبه یکم اسفند ۴۰۳ جلسه‌ای با استعداد مثبت صدنفر از منتخبین مطالبه‌‌گران از سراسر کشور با هیات مدیره و مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان کشور در سالن اجتماعات دفترمرکزی صندوق برگزار گردید. در این نشست سه ساعتهِ چالشی پس از جستارگشایی آغازین مسئولین جلسه و صحبت‌های تند و تیز تعدادی از مطالبه‌گران، نهایتا مسئولین صندوق ذخیره ضمن پذیرش اکثر انتقادات مطالبه‌گران به سوالات و ابهامات مطرحه در خصوص عملکرد غیرشفاف صندوق پاسخ گفتند.

🔷ارزش مالکانه و خروش مطالبه‌گران

در ابتدا داوری دبیر جلسه ضمن تشریح ساختار صندوق ذخیره و فرآیند مطالبه‌گری حاضرین افزود: کارآمدی هیات مدیره مطالبه اصلی ما بوده و مباحث ما روی استراتژی‌هاست.
خزائی نیز با اشاره به تاریخچه مطالبه‌گری گروه موسوم به ۸۳ افزود: صدای حق‌طلبی و ندای مطالبه‌گری ما تک تک اتاق‌ها و دفاتر رئیس روئوسا را درنوردیده است. امروز هیچ مسئولی نمی‌تواند بگوید در جریان مطالبات ما نیست.
در ادامه با مجری‌گری خراسانی منتخبین مطالبه‌گران شامل: ایزدپناه از چهارمحال و بختیاری، سورگی و خانم‌ها زنجانی و پرکار از تهران،بهرامی،خادمی و هاشمی از تهران و همچنین خانم ساداتی از جویبار نقطه‌ نظرات خود را در خصوص چرایی حضور و چیستی مطالبات و چگونگی مطالبه‌گری و زوایای پیدا و پنهان ارزش مالکانه بطور شفاف و بی‌لکنت بیان نمودند.

🔷صندوق مجموعه‌ای خصوصی است

در ادامه علی صادقی مدیرعامل جدید صندوق با اشاره به حضور سه‌ماهه خود و ارائه گزارش فصلی در مسئولیت خطیر خود افزود: ۱۰۰ شرکت با ۲۵ نوع ماموریت(که اکثرا غیرضرور و فاقد توحیح اقتصادی‌اند) تحویل من شده است. احیای چهره مخدوش صندوق را از ماموریت‌های اصلی خود می‌دانم.
از نظر من صندوق مجموعه خصوصی است. به خاطر ابهامات ایجاد شده برای تعیین تکلیف، اساسنامه مشمول استعلامات از مراجع ذی‌صلاح شده است.
متاسفانه صندوق در شفافیت مردود بوده و اعمال و اقدامات جزیره‌ای است. ما در سه ماهه مسئولیت برای ساماندهی امور و حذف موازی‌کاری‌ها، کمیته‌های تخصصی راه‌اندازی کرده و در حال پیگیری ۱۷۰ مصوبه معوقه دوره گذشته هستیم. کمیته ارزش مالکانه را ذیل ساختار صندوق برده و شرکت سهند را تعیین تکلیف و راهی بورس کرده‌ایم. سامانه‌ای طراحی شده تا تمام فعالیت‌ها شفاف در سامانه قابل رویت و نظارت عمومی باشد.
صادقی با اشاره به پیگیری بدهی دولت به صندوق در جلسات مکرر با دولتیان افزود:دولت چیزی حدود ۱۰ همت از قبِل تعهدات خود به صندوق بدهکار است. ما در سه ماهه گذشته دستورالعمل منابع انسانی جذب فرزندان فرهنگیان را آماده کرده‌ایم.

🔷۲۳ شرکت زیان‌ده در صندوق داریم

فرجی رئیس هیات مدیره نیز ضمن تشریح فعالیت‌های ادواری صندوق ذخیره و گریز به تاریخچه فعالیت صندوق افزود:ماهانه حدود ۱۸۶ میلیارد تومان واریزی فرهنگیان به صندوق ذخیره می‌باشد. اگر ما پیگیر احصا مالکیت و احیای ماهیت صندوق نبودیم تحت فشار دولت تاکنون این صندوقِ خصوصی به نهاد عمومی غیردولتی تبدیل شده بود‌.
از ۱۰۰ شرکت ۲۳ شرکتِ زیان‌ده داریم که البته سهم آنها از دارایی‌های صندوق زیر ده درصد است. پیگیر انحلال و یا فروش شرکت‌های زیان‌ده هستیم. سال گذشته ۳/۵ همت سود بین ذی‌نفعان تقسیم شده و امسال این مبلغ شش همت خواهد بود.

🔷خیانت‌ وزرا در حق صندوق ذخیره

در ادامه صدقی از اعضای مجمع عمومی استانی(۸۳ مطالبه‌گر) و دبیر کمیته عالی ارزش مالکانه نیز ضمن اشاره به پیگیری‌های ارزش مالکانه اعضا افزود :
یوسف نوری در بهمن ۱۴۰۰ مانع تخصیص حقوق مالکانه سه هلدینگ اصلی شد و در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ نیز رضا مرادصحرایی مانع تخصیص حقوق مالکانه سه شرکت از زیر مجموعه‌های صندوق ذخیره که در بازار سرمایه حضور داشتند گردید.
صدقی با تشریح اقدامات و قصورات مسئولین صندوق افزود: معلمان می‌فهمند چه مدیرانی صادق و چه مدیرانی مجری اِعمال نظر مافیای درون و بیرون صندوق‌اند. در پایان از هیات مدیره صندوق قول می‌گیریم که اگر تخصیص حقوق مالکانه مجددا مورد تهدید قرار گیرد به پشتوانه مطالبه‌گران، در مقابل اِعمال نظرهای غیرقانونی ایستادگی نمایید.

🔷روح مطالبه‌گری؛ پیگیری ارزش مالکانه

شهسوارزاده از مطالبه‌گران حاضر، در مصاحبه با خبرنگار صدای معلم با اشاره به چهار محور اصلی مسائل صندوق افزود: مطالبه ما در حوزه ماهیت،مالکیت،مدیریت و مشارکت در انتخاب رکن مجمع دور می‌زند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا