
معاون فرماندارساوجبلاغ: “استان البرز برای چندمین سال پیشتاز پروژههای عمرانیست”
رضا_قاسمپورخبرنگار موج نو نیوز :یکشنبه ۱۴ بهمن ۴۰۳ به دعوت سرکار خانم صالحی رئیس کمیته فضای سبز شورای شهر در جلسه رسمی شورای شهر هشتگرد حاضر میشوم دستور جلسه واگذاری دو قطعه زمین به آموزش و پرورش ساوجبلاغ برای ساخت دو باب مدرسه در این شهرستان میباشد.
جلسه با حضور اعضای شورا، شهردار، معاون عمرانی فرمانداری ساوجبلاغ و میهمانانی از دیگر نهادها برگزار میگردد.
🌀خرج در آموزشوپرورش سرمایهگذاریست
در ابتدا کاشف رئیس شورا ضمن خوشامد و تبریک ایام با اشاره به اهمیت مدرسه سازی آمادگی شورا را برای همفکری و مشارکت همه جانبه برای کاستن از مشکلات آموزش و پرورش ساوجبلاع اعلام کرده میافزاید:
خرج کردن در دستگاه تعلیم و تربیت هزینه نبوده بلکه سرمایهگذاری در آتیه مملکت است. رئیس کمینه فرهنگی شورا در پایان از واگذاری ۲ قطعه زمین به متراژ ۴۹۷۰ و ۲۹۶۸ مترمربع برای ساخت مدارس خیر ساز خبر میدهد.
🌀تجاریسازی بخشی از مدارس موقعیتدار
در ادامه امینی معاون عمرانی فرمانداری ساوجبلاغ نیز ضمن گرامیداشت ایام جشن و سرور شعبانیه و دهه فجر میافزاید: با وجود مدیر پایکار،نجیب و کارآمد تا حدودی خیال ما از جانب آموزش و پرورش ساوجبلاغ آسوده میباشد. در ایام دهه فجر با حضور استاندار از ۴۰۳ طرح مهم با هزینه کرد ۱۰۹۱ میلیارد تومان بهرهبرداری خواهیم کرد. استان البرز و شهرستان ساوجبلاغ برای چندمین سال پیاپی پیشتاز در طرحهای عمرانی در سطوح ملی است.
🌀کمبود نیرو و فضاهای آموزشی
“رحمتاله نژادفلاح” رئیس آموزش و پرورش شهرستان ساوجبلاغ نیز با اشاره به مشکلات مبتلابه این اداره با تراکم بالای دانشآموزی و کمبود فضاهای آموزشی میافزاید: علاوه بر این ما با مشکل فرار نیرو و اصرار نیروهای فرهنگی به انتقال به مرکز استان مواجهیم بطوریکه اکنون ثلث پستهای اداری ما خالی بوده و پارسال برخی از کلاسها را بدون معلم و با مشارکت مدیر و معاون به سر بردیم. نیروها و فضاهای کنونی پاسخگوی احتیاجات آموزش و پرورش ساوجبلاغ نیست. نژافلاح در پایان ضمن اشاره به دستاوردهای این اداره میافزاید: امسال در یک کلاس و یک مدرسه ۱۲ نفر قبولی پزشکی داریم.
🌀مدرسهسازی و برپایی پنلهای خورشیدی
“پیام رئیسی” شهردار هشتگرد نیز با اشاره به واگذاری دو قطعه زمین به آموزش و پرورش میافزاید: استاندار البرز روی دو محور مدرسهسازی و برپایی پنلهای خورشیدی تاکید موکد دارند. برای کمک به اقتصاد آموزش و پروش میتوان با موافقت مسئولین ذیربط و شورا و شهرداری بخشی از مدارس موقعیتدار را به تجاری تبدیل کرده و از عواید آن برای روانی و روایی امورات دستگاه تعلیم و تربیت کمک گرفت.
🌀تهاتر کانون شهید فهمیده با شهرداری
فلاحتکار عضو شورای شهر نیز با تاکید بر تجاری کردن بخشی از مدارس سنددار با استفاده از کمیسیون ماده ۱۲ میافزاید: کانون شهید مطهری هشتگرد فرسوده بوده و تعطیل شده است. میتوان با لحاظ راهکارهای قانونی این زمین را با شهرداری تهاتر کرده و شهرداری علاوه بر اهدای زمین معوض به اموزش و پرورش ،مدرسه را نیز در زمین معوض ساخته و آماده تحویل آموزش و پرورش میدهد.
🌀بنیاد نصر؛ پیشتاز در مدرسهسازی
رضا قاسمپور؛ معلم روزنامهنگار نیز ضمن تشکر از تعاملات سازنده شورا و شهرداری با آموزش و پرورش شهرستان ساوجبلاغ تصریح میکند:با توجه به تجربیاتی که در بنیاد فرهنگی آموزشی نصر حاصل شده است مشکلاتی مانند معارضدار بودن زمینهای اهدایی و همچنین عدم همکاری لازم ادارات خدماترسان باعث دلخوری و بیرغبتی خیرین در ساخت مدارس خیرساز میگردد.
قاسمپور در پایان ضمن اشاره به خدمات چند وجهی بنیاد نصر میافزاید:این بنیاد به برکت نیکاندیشی مهندس نصری (بنیانگذار بنیاد) و تدابیر استاد مالمیر(قائممقام بنیاد) علاوه بر تعهد ساخت ۵۰ مدرسه و معلمسرا در برپایی پایگاه آموزشی رایگان برای دانشاموزان کمالشهر و مشارکت در برگزاری کنفرانس ملی فیزیک و…پیشتاز میباشد.
🌀کمک به مدرسهسازی دغدعه شوراست
خانم صالحی تنها بانوی فرهنگی و عضو شورا نیز ضمن اشاره به سوابق همکاری شورا و آموزش و پرورش میافزاید:کمک به روانی امورات دستگاه تعلیم و تربیت دغدغه تکتک اعضای شورا و شهردار هشتگرد بوده و ما در این مسیر از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد.
در پایان تعدادی از اعضای شورای شهر نیز نقطه نظرات تکمیلی و تلطیفی خود را در خصوص چرایی و چگونگی همکاری با آموزش و پرورش به اشتراک میگذارند.