
اعلام رتبه مالی ایران در بین ۲۰ کشور منطقه
اقتصادنیوز: در پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» تلاش بر این است تا از قبل اخبار و گزارش های اقتصادی به تصویر روشنی از وضعیت اقتصادی ایران دست پیدا کنیم.
نگاه روندی این مزیت را دارد که تاثیر اقتصاد بر سایر موضوعات جامعه ایرانی و تاثیر گرفتن اقتصاد از آنها را بتوانیم در یک مجموعه تجزیه و تحلیل کنیم و همچنین پاسخ به چراهای وضعیت کنونی اقتصادی داشته باشیم. اکنونِ اقتصاد ما محصول تلاش ها و تصمیم گیری ها در دهه های گذشته است. امسال در این پروژه سال های ۱۳۹۴،۱۳۸۴،۱۳۷۴،۱۳۶۴،۱۳۵۴ از هر دهه انتخاب شده است.
در سال ۱۴۰۳، اقتصادنیوز در «نیمقرن با اقتصاد ایران» با استفاده از اخبار و گزارشهای روزنامههای «اطلاعات» و «دنیای اقتصاد» هر روز روایتی اختصاصی از اقتصاد ایران و جهان تقدیم مخاطبان میشود.
هشتم دی ۱۳۵۴؛ کارهای اجرایی فاضلاب تهران شروع شد
عملیات اجرایی ساخت فاضلاب تهران با آمادهسازی اولین تصفیهخانه فاضلاب عملا آغاز شده است.
همزمان اجرای این عملیات که کارهای مربوط به ساخت شبکه را تسهیل و تسریع میکند، گزارش ۱۲ جلدی کارشناسان سازمان آب منطقهای تهران که با همکاری کارشناسان سازمان بهداشت جهانی درباره ساخت شبکه فاضلاب تهران تهیه شده بود برای بررسی نهایی در اختیار مهندسین مشاور گذاشته خواهد شد.
هزینه احداث شبکه فاضلاب پنج میلیارد ریال با قیمت ثابت خواهد بود.
هشتم دی ۱۳۶۴؛ برنامه اول توسعه در دستورکار مجلس قرار گرفت
لایحه برنامه اول توسعه اقتصادی، اجتماعی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دستورکار جلسه علنی مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.
دولت این لایحه را در تاریخ بیست و دوم مرداد سال ۱۳۶۲ به مجلس تقدیم کرد و در تاریخ چهارم تیرماه ۱۳۶۳ بار دیگر خواستار طرح و بررسی آن شد.
بر این اساس، برنامه مذکور در ۳۵ جلسه کمیسیون خاص رسیدگی به برنامه پنجساله کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اهداف و استراتژیهای کلی و بلندمدت و برنامه قضایی توسعه و نیز اهداف و استراتژیهای مرحله اول توسعه و تجهیز و آمادگی با تغییرات و اصلاحات عمده در این کمیسیون تصویب شد.
این لایحه شامل ۲۴ ماده است که در ماده یک آن هدف کلی جمهوری اسلامی ایران، پرورش انسان با ارزشهای والا و جهانشمول عنوان شده است که با حفظ کرامت و آزادی وی، شرایط رشد تکامل مادی و معنوی او در حرکت به سوی الله فراهم گردد.
هشتم دی ۱۳۸۴؛ اعلام رتبه مالی ایران در بین ۲۰ کشور منطقه
ایران از لحاظ «توسعه بازار مالی» در بین ۲۰ کشور خاورمیانه و شمال آفریقا، رتبه «سوم از آخر» را به خود اختصاص داد و فقط کشورهای سوریه و لیبی رتبه پایینتری از ایران کسب کردند.
بحرین، عربستان و اردن به ترتیب با کسب رتبه اول تا سوم موفقترین کشورها در توسعه بازار مالی در بین این ۲۰ کشور معرفی شدند. کویت، عربستان، عمان، قطر، مصر، پاکستان، تونس، مراکش، سودان، جیبوتی، یمن، موریتانی و الجزایر نیز رتبههای چهارم تا شانزدهم را به خود اختصاص دادند.