سیاسی

“قلب ایران در انتظار پزشکیان است”

اجرای بی‌تنازل قانون‌اساسی، شفافیت، رواداری،بسط ازادی‌های اجتماعی و توجه جدی به حقوق شهروندی و مطالبات مدنی اقوام ایرانی می‌تواند زمینه مشارکت اجتماعی را در جامعه بالا برده و وضعیت امنیت،ارامش و رفاه عمومی را بهبود بخشد.

🌀رضا قاسم‌پور فعال فرهنگی اجتماعی و سخنگوی ستاد دکتر پزشکیان در استان البرز در گفتگو با کرج نیوز ضمن تشریح مواضع دولت احتمالی دکتر پزشکیان افزود:به گمانم مطالبه اکثریت خاموش و اولویت اصلی دولت دکتر پزشکیان، ساماندهی اقتصاد فروپاشیده، فلج و فشل فعلی و همچنین آشتی با دنیا برای رفع تحریم‌های ظالمانه می‌باشد.

🌀طبقه متوسط موتور محرکه جامعه

در دولت سیزدهم طبقه متوسط عملا به سمت طبقه محروم و آسیب‌پذیر شوتینگ شده و موتور محرکه جامعه(طبقه متوسط)یاتاقان زده است.
امروزه منزلت و معیشت اقشاری مانند معلمان و کارگران در گروگان تحریم‌های ظالمانه و عملکرد ناصواب دولت سیزدهم قرار دارد.انتخاب دکتر ظریف برای وزارت خارجه می‌تواند وضعیت آچمز فعلی در تعامل با جهان را روزنه‌گشایی نماید.

🌀امنیت فرهنگی یا فرهنگ امنیتی⁉️

اولویت دوم دولت آتی کاستن از فضای امنیتی از حوزه‌های فرهنگی اجتماعی است.حوزه‌های نرم فرهنگی، اجتماعی، محیط زیستی و تشکلهای مردم نهاد و در یک کلام جامعه مدنی نیازمند مدارا، رواداری و تساهل و تسامح حکومت بوده و بگیر و ببند و تهدید و تحدید در این حوزه‌ها پاسخگو نیست. ما طالب امنیت فرهنگی هستیم نه فرهنگ امنیتی.
اصولا با توهم،تصلب،تحجر و تفکرات واپسگرا نمی‌توان مملکت را اداره نمود.

🌀اجرای بی‌تنازل قانون اساسی

اجرای بی‌تنازل قانون‌اساسی، شفافیت، رواداری،بسط ازادی‌های اجتماعی و توجه جدی به حقوق شهروندی و مطالبات مدنی اقوام ایرانی می‌تواند زمینه مشارکت اجتماعی را در جامعه بالا برده و وضعیت امنیت،ارامش و رفاه عمومی را بهبود بخشد.
در اخرین انتخابات مجلس میزان مشارکت در پایتخت به عنوان ویترین مملکت زیر ۸ درصد آنهم بدون احتساب آرای باطله بوده و این زنگ خطری جدی برای بقای نظام می‌باشد دولت چهاردهم باید دولتی عملگرا،مشارکتی،مردمی و اثربخش باشد.

🌀سونامی‌پزشکیان و دوم‌خردادی‌دیگر

پزشکیان دارنده عصاره اصلاح طلبی منتها فاقد نقاط ضعف آنهاست اجتماع پاکدستی، تجربه قوای مجریه و تقنین، تحصیلات عالیه، شجاعت،صراحت لهجه، شفافیت و کاربلدی در پزشکیان از وی سیاستمداری ممتاز و متفاوت ساخته است. پزشکیان با شفاف‌تر کردن مواضع خود می‌تواند علاوه بر رای اقلیت‌های قومی و مذهبی اکثریت خاموش و خاکستری را به تحرک و جنب و جوش واداشته و دوم خردادی دیگر برای ۸۵ میلیون ایرانی رقم بزند.

🌀قلب ایران در انتظار پزشکیان است

از منظری دیگر سپهر سیاسی کشور و قلب به شماره افتاده ایران نیازمند پاکدستی،شجاعت و صلابت دکتر پزشکیان جرح و فوق تخصص قلب می‌باشد.
پزشکیان کاندیدای جامع الجهتی است که رای قاطع ترکها ،کردها و سایر اقلیت ها را دارا بوده و علاوه بر آن اصلاح طلبان و شخص سید محمد خاتمی تمام قد پشت وی صف آرایی خواهند کرد.
مزیت دیگر پزشکیان نسبت به سایر کاندیدها احاطه بی حد و مرز وی به نهج البلاغه به عنوان قانون اساسی تشیع است.
پزشکیان گرچه با متانت،نجابت و تانی ولی نهایتا برنده مناظرات انجام شده خصوصا در حوزه فرهنگ و هنر و اسیب‌های اجتماعی می‌باشد.

🌀اندیشه جهانی عمل منطقه‌ای

مسعود پزشکیان معتقد است:
چرا از پیوستن به معاهده هراسانیم؟ حداقل حسن تصویب و اجرای fatf آنست که هیچ پولی بی حساب و کتاب نمی‌تواند جابجا شده و احیانا از کشور خارج شود. باید با اتخاذ تمهیدات لازم به سوءمدیریت‌ها و اختلاس‌ها و… پایان دهیم. مردم ما سزاوار زندگی بهتر و شایسته‌تری هستند. برای مشکلات ده‌ها راه حل مناسب و علمی وجود دارد. مشکل نبود آدم‌های مناسب و کاردانی است که این راه‌حل‌ها را به درستی اجرایی نمایند.

🌀هوای تازه و فرصتی برای تغییر

قاسم‌پود در ادامه حضور دکتر پزشکیان را فرصت طلایی برای برون رفت از آچمز فعلی تلقی کرده می‌افزاید: ما در کنار پزشکیانیم اما پرسشگرانه و مطالبه‌ محور، پساپیروزی به جد پیگیر اتفاقات میمون زیر خواهیم بود.
آشتی و تعامل سازنده با جهان واقعی
شایسته‌سالاری در کابینه و در انتصابات
صیانت عملی از حقوق شهروندی
اجرای بی‌تنازل قانون اساسی
امنیت‌ فرهنگی‌ بجای‌ فرهنگ‌ امنیتی
کنترل ورود بی‌قاعده اتباع بیگانه
انسجام درونی و تعامل با حاکمیت
رویکرد فرهنگی به مسائل اجتماعی
عدالت آموزشی و حقوق مدنی اقوام
ایران برای همه ایرانیان و…

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا