سیاسی

بیانیه‌ میرحسین موسوی درباره جنگ اخیر ایران و اسرائیل و واکنش رسانه محسن رضایی به آن

میر حسین موسوی ضمن محکوم کردن تجاوزات اخیر اسرائیل وآمریکا به کشورمان ، به خانواده‌های داغدار و آسیب‌دیده تسلیت گفت و برای شهدای این ایام رحمت و مغفرت آرزو کرد.

میرحسین موسوی، نخست‌‌وزیر دوران جنگ تحمیلی عراق علیه ایران نوشت: تجربه جنگ دوازده روزه نشان داد که ضامن نجات کشور احترام به حق تعیین سرنوشت همه شهروندان است و ساختار کنونی نظام نماینده همه ایرانیان نیست. مردم می‌خواهند شاهد تجدیدنظر در آن خطاها باشند.
موسوی در بیانیه‌ی خود نوشته است: در جریان جنایات اخیر اسرائیل و آمریکا علیه میهن‌ عزیزمان یک بار دیگر عیار مردم ایران محک خورد و امتیازی بر امتیازات کارنامه تاریخی‌‌شان افزوده شد؛ و این نه فقط به خاطر همبستگی آنان در برابر دشمن، که به واسطه ایستادگی آنها در عین رنجیدگی‌های عمیق بود. در حالی که فرزندان نظامی ملت شهید یا غافلگیر شده بودند دوراندیشی ستودنی مردم نقشه‌های شوم متجاوزان را ناکام گذاشت.

او از مسئولان خواسته تا واکنش جامعه را تاییدی بر شیوه‌ی حکمرانی خود ندانند و نوشته است: چنین اشتباهی ملت را دلسرد و بیگانه را امیدوار خواهد کرد که شاید بار بعد بتواند خدای‌ناکرده در سپری که او را ناکام‌ گذاشت رخنه‌ای بیابد.

به گزارش انصاف نیوز، میرحسین موسوی معتقد است اقداماتی سریع و نمادین چون آزادی زندانیان‌ سیاسی و تغییر واضح در رویکردهای رسانه ملی کمترین توقعات مردم از مسئولان است.

او ابراز عقیده کرد که ‘وضعیت تلخی که برای کشور پیش آمد نتیجه یک رشته خطاهای بزرگ بود’ و نوشت: تجربه جنگ دوازده روزه نشان داد که ضامن نجات کشور احترام به حق تعیین سرنوشت همه شهروندان است.

او در پایان این بیانیه نوشت: اینجانب ضمن‌ محکوم کردن تجاوزات اخیر علیه کشورمان به خانواده‌های داغدار و آسیب‌دیده تسلیت می‌گویم و برای شهدای این ایام رحمت و مغفرت آرزو می‌کنم.

بخشی از بیانیه میرحسین موسوی

به گزارش هم میهن آنلاین، متن بیانیه میرحسین موسوی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در جریان جنایات اخیر اسرائیل و آمریکا علیه میهن‌ عزیزمان یک بار دیگر عیار مردم ایران محک خورد و امتیازی بر امتیازات کارنامه تاریخی‌‌شان افزوده شد؛ و این نه فقط به خاطر همبستگی آنان در برابر دشمن، که به واسطه ایستادگی آنها در عین رنجیدگی‌های عمیق بود. در حالی که فرزندان نظامی ملت شهید یا غافلگیر شده بودند دوراندیشی ستودنی مردم نقشه‌های شوم متجاوزان را ناکام گذاشت. اینک پس از سپری شدن آن روزها، هولناک خواهد بود اگر کسانی با رویاپردازی واکنش جامعه را تاییدی بر شیوه حکمرانی ناکارآمدشان بپندارند یا جلوه دهند. چنین اشتباهی ملت را دلسرد و بیگانه را امیدوار خواهد کرد که شاید بار بعد بتواند خدای‌ناکرده در سپری که او را ناکام‌ گذاشت رخنه‌ای بیابد.

مردم پس از  آنچه گذشت انتظاراتی از حکومت دارند که بی‌پاسخ ماندن‌شان دشمن را شاد می‌کند. در کوتاه‌مدت، اقداماتی سریع و نمادین چون آزادی زندانیان‌ سیاسی و تغییر واضح در رویکردهای رسانه ملی کمترین توقعات است. علاوه بر این، وضعیت تلخی که برای کشور پیش آمد نتیجه یک رشته خطاهای بزرگ بود. تجربه جنگ دوازده روزه نشان داد که ضامن نجات کشور احترام به حق تعیین سرنوشت همه شهروندان است …مردم می‌خواهند شاهد تجدیدنظر در آن خطاها باشند. ….. تحقق حق تعیین سرنوشت مردم …دشمنان این مرز و بوم را از دخالت در امور کشور مأیوس می‌کند.

«إنّ لربّکم فی ایام دَهرکُم نفَحات، ألا فتَعرّضوا لها و لا تعرضوا عنها». به راستی که در روزهای زمانه نسیم‌هایی از فرصت از سوی پروردگارتان هست، هان که آنها را دریابید و روی از آنها برنتابید.

اینجانب ضمن‌ محکوم کردن تجاوزات اخیر علیه کشورمان به خانواده‌های داغدار و آسیب‌دیده تسلیت می‌گویم و برای شهدای این ایام رحمت و مغفرت آرزو می‌کنم.

میرحسین موسوی

۲۰ تیرماه ۱۴۰۴ منبع: خبر فوری

واکنش‌ رسانه محسن رضایی به بیانیه میر حسین موسوی

حمله شبانگاهی ناجوانمرانه رژیم صهیونیستی در ۲۳ خرداد که به شهادت تعدادی از سرداران و دانشمندان برجسته هسته‌ای ما انجامید، غمی بزرگ برای همه ایرانیان به همراه داشت؛ اما این غم نتوانست مانع از شکل‌گیری همبستگی کم‌نظیر ملی شود.

مردم ایران، فارغ از گرایش‌های سیاسی، تحت رهبری حکیمانه آیت‌الله خامنه‌ای، به دفاع از کشور برخاستند و نشان دادند که در بزنگاه‌های تاریخی، مرزبندی‌های سیاسی به کنار می‌رود. حتی مخالفان نظام نیز در این مقطع حساس، جایگاه رهبری را ستودند و به نقش مؤثر ایشان در مدیریت بحران اعتراف کردند.

اما گویا این واقعیات برای برخی ها قابل درک نیست! بیانیه اخیر میرحسین موسوی نه تنها بوی همدلی نمی‌دهد، بلکه انگار تلاشی است برای بازسازی فضای سال ۱۳۸۸؛ همان فضایی که کشور را به حاشیه کشاند و شکاف‌های اجتماعی را عمیق‌تر کرد.

در حالی که جنگ ۱۲ روزه نشان داد مردم ایران، صرف نظر از اختلافات سیاسی، چگونه کنار هم ایستادند و یکپارچه مقابل تهدید خارجی مقاومت کردند، موسوی همچنان از همان واژگان کهنه و تجویزهای سیاسی صحبت می‌کند: «مجلس مؤسسان»، «ساختار جدید» و «رفراندوم». اینها به جای تقویت وحدت ملی، بیش از هر چیز تداعی‌کننده دوره‌ای از بحران و دودستگی است. منبع تابناک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا