اجتماعیسیاسی

روزنامه جمهوری اسلامی:امام‌جمعه‌ای که حضور افغان‌ها در ایران را به مهاجرت مسلمانان زمان پیامبر تشبیه کرد محاکمه و عزل شود

افرادی که سرازیر شدن اتباع غیرمجاز را توجیه کردند همگی در جرم هایی که در جنگ با اسرائیل رخ داد، شریکند

​آن امام جمعه‌ای که آمدن افغان‌های غیرمجاز به ایران را به هجرت مسلمانان زمان پیامبر اکرم تشبیه کرد، آن یکی که با توسل به نظریه جهان‌وطنی در اسلام درصدد توجیه سرازیر شدن نفوذی‌ها به ایران شد، رسانه ملی که حمایت از این جماعت خطرآفرین را در دستور کار خود قرار داد، قلم به دستانی که تطهیر گروه تروریستی طالبان را مستحب موکد دانستند و آن دسته از نمایندگان مجلس که در تکاپوی قانونی کردن اقامت میلیون‌ها مهاجم تحت عنوان دروغین مهاجر در قالب طرح سازمان ملی مهاجرت برآمدند همگی در جرمی که اتباع غیرمجاز در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه مرتکب شدند، شریکند.

درخواست عجیب علم الهدی از مردم: افغان‌ها شریک زندگی ما هستند

احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد با بیان اینکه مهاجران افغانی شریک زندگی ایرانی‌ها هستند، از مردم ایران خواست خانه‌های خودشان را با افغان‌ها تقسیم کنند.

روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی با عنوان «نفوذی‌ها و جنگ  ۱۲ روزه»،  به نقد اظهارات امام جمعه مشهد پرداخته که زمانی از حضور افغان‌ها در ایران جانبداری کرده بود.

این روزنامه در این زمینه نوشت: ایران عزیز ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه دو نوع زخم برداشت؛ زخم هجوم اف۳۵ها، موشک‌ها و پهپادهائی که از اسرائیل آمدند و زخمی که وطن‌فروشان و وطن‌نشناسان بر پیکر میهن وارد کردند. اولی، امری طبیعی است که در هر جنگی پیش می‌آید و همگان انتظار آن را دارند و راه درمان آن مقاومت و دفاع در برابر دشمن است. ولی دومی را با هیچ دارو و مرهمی نمی‌توان درمان کرد. 

وطن‌فروشان کسانی هستند که برای دریافت اندکی پول یا وعده رسیدن به قدرت حاضر شدند جاسوسی کنند، دست به تخریب کشورشان بیالایند و یا با امکاناتی که دشمن در اختیارشان قرار داد دستشان را به خون هم‌وطنانشان آلوده کنند. 

وطن‌نشناسان کسانی هستند که به عناصر نفوذی خوش‌آمد گفتند، آن‌ها را تطهیر کردند، برای نفوذ کردن آن‌ها در لایه‌های مختلف جامعه توجیه تراشیدند و با هشداردهندگانی که خطر را می‌فهمیدند و از آینده خطرناکی که توسط نفوذی‌ها رقم خواهد خورد خبر می‌دادند برخورد خصمانه می‌کردند و بر راه خطای خود اصرار می‌ورزیدند

پرونده وطن‌فروشان این روزها در قلم‌ها و زبان‌های مختلف و متنوع و عمدتاً کارآمد و واقع‌بین در حال ورق خوردن است و صاحبنظران و وطن‌دوستان زیادی ابعاد خیانت این افراد کم‌تعداد را برای افکار عمومی تشریح می‌کنند. 

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت سیزدهم عصر امروز در برنامه «آقای سخنگو! کجا ایستاده ایم» که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، به مسائلی که در روزهای اخیر درباره مهاجرین افغانستانی مطرح شد، پرداخت و گفت: درباره این موضوع دو مسئله پیش روی ماست یکی این که یک هجمه رسانه ای که اخیرا شروع شده را باید بفهمیم و در دام آن قرار نگیریم و دوم این که واقعیت این موضوع را بپذیریم و به فکر ساماندهی آن باشیم.

آنچه هنوز چندان مورد توجه قرار نگرفته پرونده «وطن‌نشناسان» است که با اقدامات خلاف مصالح ملی زمینه را برای جاخوش کردن عده‌ای نفوذی تحت عنوان اتباع در جایگاه‌های مختلف کشور فراهم کردند و در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه دیدیم که بسیاری از این افراد برای رژیم صهیونیستی جاسوسی کردند، برای تخریب اماکن مهم امنیتی و نظامی و به شهادت رساندن هم‌وطنانمان با صهیونیست‌ها همکاری کردند و حتی برای دشمن امکانات و تجهیزات جنگی ساختند و جابجا کردند و همچون بازوئی کارآمد برای رژیم صهیونیستی در این جنگ عمل کردند. 

بازداشت و محاکمه افراد زیادی از اتباع غیرمجاز افغانی به دلیل همکاری با رژیم صهیونیستی در روزهای گذشته به روشنی نشان داد هشدارهای ۴ساله دلسوزان و خیرخواهان در مورد خطرهای ناشی از نفوذ عناصر وابسته به گروه‌های تروریستی صاحب قدرت در افغانستان کاملاً درست و دقیق بوده و کسانی که در برابر این هشدارها مقاومت می‌کردند و تطهیر نفوذی‌ها را در دستور کار خود قرار داده بودند، مرتکب خطای بزرگی شدند. 

کدام گروه و جناح حامی حضور افغان‌ها هستند؟

جست و جو میان اخبار رسمی و غیررسمی نشان می‌دهد که دولت سایه و سایه نشینان آن یکی از مهم‌ترین حامیان حضور اتباع افغان در ایران هستند.

تابناک :سعید جلیلی سال ۱۴۰۰ در میتینگ انتخابی خود درباره مشکلات مهاجران افغانستانی در ایران اظهار داشت: ما دو ملت با هم آمیخته هستیم و روابط عاطفی و دوستانه داریم، اما در عرصه حقوق و قانون آن لطافت شعر و ادبیات را ندارد و دچار جزمیت است، اما هنر حکمرانان باید این باشد آن لطافت را به حقوق و قانون حاکم کنند، چه در عرصه تقنین و چه اجرا؛ در عرصه‌های مختلف خون این دو ملت باهم ریخته شده؛ در دفاع مقدس برخی اتباع افغان داوطلبانه آمدند و شهید شدند و در دفاع از حرم هم همینطور بودند.

باید این مناسبات و قوانین به لطافت و ظرافت‌های عاطفی دو کشور نزدیک شود. اگرچه کار‌هایی شده از جمله در تحصیل افغانستانی‌ها، اما باید بازهم درباره این مقوله کار کرد.

سه سال بعد بار دیگر جلیلی در میتینگ انتخابی در شهر یزد از ظرفیت افغانستانی‎های این شهر برای پر کردن مراسم خود استفاده کرد که انتشار تصاویر آن در شبکه‌های اجتماعی با واکنش انتقادی کاربران مواجه شد.

آن امام جمعه‌ای که آمدن افغان‌های غیرمجاز به ایران را به هجرت مسلمانان زمان پیامبر اکرم تشبیه کرد،

آن امام جمعه‌ای که آمدن افغان‌های غیرمجاز به ایران را به هجرت مسلمانان زمان پیامبر اکرم تشبیه کرد، آن یکی که با توسل به نظریه جهان‌وطنی در اسلام درصدد توجیه سرازیر شدن نفوذی‌ها به ایران شد، رسانه ملی که حمایت از این جماعت خطرآفرین را در دستور کار خود قرار داد، قلم به دستانی که تطهیر گروه تروریستی طالبان را مستحب موکد دانستند و آن دسته از نمایندگان مجلس که در تکاپوی قانونی کردن اقامت میلیون‌ها مهاجم تحت عنوان دروغین مهاجر در قالب طرح سازمان ملی مهاجرت برآمدند همگی در جرمی که اتباع غیرمجاز در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه مرتکب شدند، شریکند. 

در خوشبینانه‌ترین حالت می‌توان گفت اینها «وطن‌نشناس» هستند و لذا باید خسارت‌های وارده از ناحیه اتباع مورد حمایت خود را جبران کنند و از مشاغل کلیدی محروم شوند. البته این احتمال وجود دارد که در میان این جماعت کسانی هم باشند که عامدانه مرتکب حمایت از نفوذی‌ها شده باشند. اگر عمدی بودن اقدامات این افراد به اثبات برسد باید محاکمه و مجازات شوند. 

آنچه اکنون نیاز فوری کشور در شرایط توقف جنگ تشخیص داده می‌شود اینست که اولاً بساط اتباع غیرمجاز افغانی بطور کامل جمع شود و همگی اخراج شوند، ثانیاً در مورد اتباع مجاز هم تجدید نظر اساسی و دقیق صورت بگیرد و ثالثاً طرح مشکوک سازمان ملی مهاجرت از دستور کار مجلس خارج شود. دولت، لایحه خود را که در مجلس دستکاری شده و با تحریفات زیادی به طرحی انحرافی تبدیل شده است پس بگیرد و لایحه قانون جامع اتباع را در فرصتی مناسب تهیه و به مجلس ارائه نماید و یا مجلس همان لایحه اولیه دولت را بدون دخل و تصرف و تغییر به تصویب برساند.

دادستان کل کشور: اتباع غیر مجاز هر چه زودتر خاک ایران را ترک کنند
اجاره ملک به این افراد ممنوع شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا